Werkwijze

Indien u gebruik maakt van de mogelijkheid om per e-mail vragen te stellen, documenten te laten beoordelen of verzocht heeft te worden teruggebeld, zal binnen zo kort mogelijk tijd contact met u worden opgenomen.

Dit eerste advies is gratis en vrijblijvend en zal vaak ook volstaan voor uw situatie. Daarin zal uw juridische positie worden besproken, de mogelijkheden en waarschijnlijke scenario’s.

In veel overige gevallen kunt u echter het gevoel hebben onder druk te worden gezet om snel en op een bepaalde manier te beslissen, omdat uw werkgever dit van u verlangt. Dan is het vaak verstandig en prettig om uw zaak uit handen te geven. U kunt dan rekenen op ondersteuning door een ervaren en kundige jurist, die na de zaak met u besproken te hebben een heldere prijsafspraak met u maakt, zodat u direct duidelijkheid over de kosten heeft.

Bij de prijsafspraak wordt gekeken naar het soort zaak en uw omstandigheden om maatwerk te kunnen leveren. Vaak zullen uw kosten geheel of deels verhaald kunnen worden op de werkgever.

Vervolgens zal de jurist de communicatie naar uw werkgever toe overnemen, waarbij u in alle stadia goed wordt geïnformeerd, met het doel naast een gunstige(r) regeling ook goede ondersteuning te bieden tijdens het proces.