Wie zijn wij

Transitievergoedingspecialist is een website met informatie over ontslagrecht. Het stelt u in staat om uw positie beter te kunnen bepalen wat betreft uw ontslag en de voorwaarden die daaraan verbonden zijn. Indien er behoefte is aan meer specifieke informatie, bent u van harte uitgenodigd om gebruik te maken van de verschillende mogelijkheden om uw vragen vrijblijvend voor te leggen. Deze zullen worden beantwoord door LRB Advocatuur.

Dit kantoor heeft zich ten doel gesteld om laagdrempelige, snelle, maar wel kwalitatief goede en vooral betrokken rechtshulp mogelijk te maken op het gebied van ontslagrecht. Het wil een alternatief bieden voor hoge advocatentarieven, of rechtsbijstand waar uw zaak als het zoveelste dossier wordt behandeld en niet de aandacht krijgt die het verdient.

Uw vragen zullen dan ook worden behandeld door een gespecialiseerd jurist met jarenlange ervaring in het arbeids- en ontslagrecht, waarbij de tijd zal worden genomen om uw zaak te bespreken. Dat is niet alleen van belang voor uw zaak, maar ook omdat wij het prettig vinden op die basis te werken.

Een afspraak op kantoor is altijd mogelijk. Mocht u besluiten LRB Advocatuur in te schakelen, dan staat de belangenbehartiging in het teken van ondersteuning en van het streven naar een optimaal resultaat.  Dat kan door middel van onderhandelingen met de werkgever, maar ook in de vorm van een procedure als dat in uw belang wordt geacht.

Het uitgangspunt blijft kwalitatief goede juridische bijstand te bieden, waarbij er verschillende mogelijkheden zijn om de kosten voor u zo laag mogelijk te houden.